Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

zondag 15 april 2012

15 april, 100/365, kussenhoes blokje 1

Gisteren was ik naar de brei- en haakdagen in Nieuwegein. Daar heb ik mijn eigen regel overtreden om dit jaar geen nieuw garen te kopen en alleen uit voorraad te haken... Ik vind wel dat ik me enorm heb ingehouden, want behalve voor een kussenhoes heb ik alleen katoen voor de grannykringen gekocht. En vanaf nu hoop ik me weer volledig te beheersen. Natuurlijk moest ik meteen een beginnetje maken en dus ligt de lentedeken even in de wacht. Het garen dat ik kocht is de Isis van Scheepjes. Dit is 100% katoen en ik kocht oranje, paars en groen. Het blokje dat ik ervan haak is de Margriet uit het boek "granny squares haken" en staat op blz. 13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten