Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

zondag 29 april 2012

29 april, 108/365 t/m 115/365, blok 9 t/m 16 kussenhoes

Door chronisch tijdgebrek heb ik blog-keuzes moeten maken... Minder vaak bloggen, meer handwerktijd en uitrusttijd. Ik werk nu ook een dag meer, nu 5 dagen per week en met het voorjaar vraagt ook de tuin veel tijd en aandacht. En ik merk dat het bloggen op mijn rug kwam zitten, ik werd er druk en nerveus van, dit moet nog en dat moet nog... Terwijl het haken mij juist rust geeft. Vandaar deze keuze. Maar dan krijg je ook in 1 keer wel wat te zien, he?! Ik ben er superblij mee en vind het zelf heel mooi geworden!
Ik twijfel nog een klein beetje of ik 'm op het groene kussen zal naaien of op het rode. Wat vinden jullie? Ik neig naar groen...
Oja, voor de volledigheid: het garen is van Scheepjes; Isis; 100% katoen, gekocht in Nieuwegein op de brei en haakdagen.

5 opmerkingen:

 1. Erg mooi geworden. Ik vind het op het groene kussen het mooist staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor! Ik vind ze op allebei kunnen, maar op groen komt het het frist over. Ik denk dat ik ook voor groen zou gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig geworden! Ik ga ook voor groen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel verstandig, soms moet je kiezen, je kunt niet alles. De kussenhoes is prachtig geworden, ik zou ook groen doen ;)
  Fijne Koninginnedag! Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is heel mooi geworden zeg, ik ga voor rood ;-)

  BeantwoordenVerwijderen