Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

zondag 29 april 2012

29 april, 116/365 t/m 124/365, grannykring april

Een beetje aan de late kant, maar nog net klaar in april, de grannys voor de grannykring. Het thema is "lentekleuren". In de winkel vond ik dit bolletje heel mooi, maar in de praktijk zit er een veel te groot verloop in de kleuren, zodat je geen groen/geel/oranje granny krijgt, maar groen, geel of oranje. Het haakte wel heel erg lekker en ging heerlijk vlot. En er gingen 9!!! grannys uit 1 bolletje katoen van 50 gram. Het is de Degrade Sun, van Katia. Ik had 2 bolletjes gekocht, maar daar maak ik gewoon nog 9 grannys van, voor mezelf.

2 opmerkingen:

  1. I didn't start my year's worth of grannies until mid-February, but I'm catching up. Myself, I love the color changing...very cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi die kleuren ook heel wat anders,vindje vorige ok super mooi,ben nu zelf ook begonnen met kleine gekleurde grannys laat ze eerdaags op mijn blog zien gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen