Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

dinsdag 17 januari 2012

17/365 17 januari 2012

En dit is de laatste voor deze maand die klaar is om verstuurd te worden! Ik ben ontzettend op tijd klaar deze maand, want de afspraak is dat ze voor de 30e van de maand verstuurd worden. En het is nog maar de 17e. Wel een lekker idee dat ze alvast klaar liggen. En ik heb er zelf mooie enveloppen bij gemaakt van bladzijden uit oude tijdschriften. Ik mag er nog een weekje naar kijken en dan gaan ze op de post. Tot morgen.

1 opmerking:

  1. Toch verveelt zo'n granny niet. Elke keer weer een verrassing hoe hij er uitziet met die verschillende kleurtjes. Na deze 7 ga je weer verder met andere patroontjes, denk ik??

    BeantwoordenVerwijderen