Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

dinsdag 3 januari 2012

3/365 3 januari 2012

Blok heet "driekleurig stokjesvierkant" Blz. 41 van "150 bijzondere haak- en breifiguren" van Heather Lodinsky. Materiaal uit de voorraad; "Ella" van Wibra. 100% acryl. Dit was een echte granny square. De 3 blokjes die klaar zijn, passen nu al prachtig bij elkaar. Ik denk dat ik hier nog wel een aantal herhalingen van ga maken. Maar voorlopig ga ik de volgende patronen uit ditzelfde boek maken. Tot morgen!

4 opmerkingen:

  1. Ze worden leuk, je granny's! Ik ben vooral ook benieuwd naar het totaalplaatje als ze eind van het jaar tot 1 geheel zijn verworden.
    Zonet heb ik ook mijn garenvoorraad eens kritisch bekeken en ik heb besloten dat ik voorlopig ook echt niets meer ga kopen totdat de voorraad minstens tot de helft is ingekrompen. En om dat te bereiken ga ik me maar weer eens op dingen storten die ik kan verkopen, mijn webwinkel is al tijden leeg maar daar moet dan maar eens verandering in komen :-)

    Geniet van het haken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaat goed hoor, ze zijn mooi! Laat je af en toe ook een foto zien van degene die je af hebt bij elkaar?

    BeantwoordenVerwijderen