Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

woensdag 18 januari 2012

18/365, 18 januari 2012, circle/flower in a granny square

Vandaag de 1e van een aantal granny's die ik via pinterest op het internet heb opgeduikeld. Deze vind ik heel mooi, omdet de bloemblaadjes er een beetje bovenop liggen. Dit soort granny's hoop ik nog meer te vinden. Ik heb het patroon via via gevonden op het blog van "pinkfluffywarrior"

6 opmerkingen:

  1. Hé..bedankt voor de link. Ik vind hem ook mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Aafke, ik zat een beetje door te klikken toen ik opeens ontdekte dat je ook een enthousiast haakster bent! Wat een leuke site is dit, en wat een mooie granny's. Ik zet een nieuw kopje thee en ga even rondneuzen voor wat haakinspiratie.

    BeantwoordenVerwijderen