Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

maandag 23 januari 2012

23 januari, 39/365, herstart lentedeken

Door dit project hoop ik de lentedeken waar ik mee bezig was, dit jaar af te krijgen! Eindelijk weer een blokje gemaakt! Deze foto maakte ik bijna een jaar geleden van de deken in wording...
En volgens mij is ie nog niet verder gekomen. Ik kan nu niet kijken, want het ligt boven op de kamer waar nu een gastkindje ligt te slapen, maar het is wel zeker dat ik nog heel veel blokken moet haken. Oke! Het begin is er weer, vanaf vandaag ga ik iig een paar weken achter elkaar met deze blokken verder.

4 opmerkingen:

 1. Wat mooi fleurig! Met recht een lentedeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, is dat die deken uit de Anna? Ik heb het patroon liggen en wilde er afgelopen zomer op vakantie mee aan de slag maar van het dikke garen dat ik meehad werd het niks dus is het er niet van gekomen. Hij is wel echt supermooi met al die heldere kleuren....misschien dat ik me er ooit toch eens aan moet gaan wagen. Maar nu nog niet want ik heb me voorgenomen om in het kader van mijn opruimblog eerst maar eens alle work in progress af te maken en dat wat projecten te maken met garen wat er al is. En als ik dan eindelijk mijn voorraad op een normaal peil heb dan ga ik misschien als beloning voor het opruimen wel een heleboel kleurtjes catania kopen voor de lentedeken. Want hij is wel echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jeeh wat prachtig zeg gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je er weer veel mooie bij gehaakt!! Superleuk, die slinger en de lentedeken... I love it!!! Ook al is ie nog niet af ;)Dat belooft veel mooie fleurige en vrolijke granny's!

  BeantwoordenVerwijderen