Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

zondag 8 januari 2012

8/365 8 januari 2012

naam: "vierkant met moezen" Blz. 46 van "150 bijzondere haak- en breifiguren" van Heather Lodinsky. Materiaal uit de voorraad; "Ella" van Wibra. 100% acryl. Ik heb nog nooit van het woord "moezen" gehoord. Jullie wel? In het boek stond ie in 1 kleur, maar ik heb het met 3 kleuren gedaan.

3 opmerkingen:

 1. Nog nooit van moezen gehoord. Zou het een druk fout zijn? Granny is wel leuk met die verdikkingen. Zouden dat moezen zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, een keer in een patroon voor een eierwarmer. Zij noemde het ' moesjes' . Ik vind het een leuk effect in een granny trouwens! Zal straks mijn granny maken en dan een ' week 1 foto' maken. Leuk om te doen he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, al je verschillende granny's!! En begrijp ik het nou goed: elke dag een granny??
  Heel dapper! Petje af, ik ga je volgen hoor!
  Succes

  BeantwoordenVerwijderen