Zal ik wel of niet meedoen aan het project a granny a day?
Ik twijfel heel erg, omdat ik al zoveel dingen doe.
Maar het is ook weer zó leuk!
En hoe ga ik dit dan vorm geven?
Nu heb ik het volgende voor mezelf bedacht:
Ik gá meedoen.
De granny's die ik maak voor de beide Grannykringen waar ik (ook) lid van ben, tellen ook mee voor dit project. dan zijn er dus al 7 dagen iedere maand gevuld...
Boven heb ik nog 2 dekentjes liggen die nog niet af zijn en die ook bestaan uit gehaakte vierkanten. Die ga ik afmaken in 2012.
Dus weer 2 vliegen in 1 klap...
En verder maak ik alleen granny's van garen die uit mijn enorme voorraad komen. Ik mag dus, behalve voor de grannykringen, geen nieuw garen kopen.
Zodat ook mijn voorraad wat minder wordt! En dát past dan weer goed in het kader van mijn opruimproject...
Ik geloof dat dit voldoende excuses zijn om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik met dit project mag meedoen.
En ik hoop dat jullie me allemaal gaan aanmoedigen, want het zal niet meevallen om de discipline 365 dagen op te brengen;-)

donderdag 5 januari 2012

5/365 5 januari 2012

"driekleurig rad in vierkant" Blz. 43 van "150 bijzondere haak- en breifiguren" van Heather Lodinsky. Materiaal uit de voorraad; "Ella" van Wibra. 100% acryl. Een lekker blokje waar ik niet te erg voor hoefde na te denken... In dit boek staan 150 brei- en haakfiguren, waarvan 10 gehaakte vierkantjes. verder allerlei andere vormen en gebreide variaties. Maar ik ga nu eerst deze 10 blokken achter elkaar haken. Dus ben ik op de helft van dit eerste projectje. Als ik er 10 heb, laat ik ze bij elkaar zien. Ik vind het nu al leuk!

2 opmerkingen:

  1. Dit boek heb ik ook...net gekocht, kijk aan wat een inspiratie!!!
    Ehh ik rende al weer naar de haakmand maar wat een mooie blokken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whaaaw, die is mooi! Dat boek heb ik ook. Als mijn dassie voor dochter af is. 60 stuks. Dan ga ik in dit boek kijken voor patroon. Je heb wel goede kleuren gekozen. Daar zit ik nog wel is mee te tobben.

    BeantwoordenVerwijderen